"Munka és Család"

• A projekt címe: "Munka és Család" - támogató szolgáltatások nyújtása a Nagycsaládosok Nyirád és Környéki Egyesületével
  • A kedvezményezett neve: Nagycsaládosok Nyirád és Környéki Egyesülete
  • a támogatás összege: 40 000 000 Ft
  • a támogatás mértéke: 100%
  • a projekt tartalmának bemutatása: A nők munkaerő-piaci helyzetének, a család és munka összeegyeztethetőségének javítása, a család társadalmi szerepének stabilizálása. Fő célunk a térségben élő nők családi, társadalmi és munkaerőpiaci szerepeinek összeegyeztetését elősegíteni, a nők foglalkoztathatóságát, atipikus munkavégzését népszerűsíteni. Kiemelt feladatunk a nők – már említett munkaerőpiaci integrálódásán túl – a családok helyzetének javítása közvetlen és közvetett segítségnyújtással, a munkáltatók és a munkavállalók közötti együttműködés elősegítése, a család és a munka összeegyeztethetőségének érdekében. Mivel a projekt a nők helyzetének javításán keresztül a családok működését célozza, így a tevékenységek során a nők elérésekor az egész család (apák, gyermekek, idősebb generáció/nagyszülők) bevonása is fontos szempont.
  • a projekt befejezési dátuma: 2019.09.01.
  • a projekt azonosító száma: EFOP-1.2.1-15-2016-00653